Sodno overjeni prevodi

Sodni prevodi (pravimo jim tudi uradni prevodi) so posebna vrsta prevodov, ki jih opravljajo le sodno zapriseženi prevajalci, ki imajo odločbo Ministrstva za pravosodje za stalnega sodnega tolmača. Takšni prevodi so zvezani z izvirnim dokumentom ter opremljeni z žigom in podpisom sodnega tolmača, ki s tem jamči za istovetnost prevedenega besedila z izvirnikom. Navadno so to uradni dokumenti/listine, ki jih lahko uporabite na uradih doma in po svetu: rojstni list, potrdilo o nekaznovanosti, izpis iz sodnega registra, diploma ali spričevalo, policijski zapisnik, pogodbe, izpisi iz registra, pooblastila, zdravniški izvid ipd.

V kolikor vas zanima informativen izračun cene sodnega prevoda vašega besedila:

POKLIČITE še danes na 051 710 724 ali pošljite povpraševanje na e-naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Vedno smo vam na voljo.

 

Pripravili vam bomo ponudbo in vam sodno overjeni prevod priskrbeli v najkrajšem možnem časovnem roku (po opravljenem delu vam sodni prevod lahko dostavi kurir, lahko vam ga pošljemo po pošti ali pa ga prevzamete osebno).